EL-Ladestander

Elbiler er områder, der vinder frem i øjeblikket – både hos privatforbrugere og hos virksomheder. Særligt antallet af eldrevne biler på vejene er stigende, men for at have en elbil, må man have en ladestander.

Vi kan tilbyde forskellige løsninger. Ladebox til hjemmet - ladestander til virksomheden. Alt efter, hvad du mener er det helt rette for dig. 

Solcelle strømoplader til elbiler

En ladestander til elbiler kan også installeres i installationer, hvor der også findes et solcelleanlæg.
ladeboksen kan tilsluttes et hvilket som helst solcelleanlæg uanset model, inverter og alder. Installationen foregår på den måde at der skal fremføres et kabel fra din eltavle til din ladestation som typisk er placeret i carport eller garage. Derudover placeres der et par målepunkter i din installation, som muliggør opladning af din elbil med solcellestrøm. Når installationen er færdig, får du det fulde overblik via app’en, hvor du kan se hvordan din elbil oplades. Når ladestationen får besked om overskudsstrøm fra solcellerne, så starter den starte dynamiske opladning. Det kræver minimum 1400 watt at starte ladestationen, det er også minimumsniveauet for de fleste elbiler på markedet.

kontakt-os

Kontakt os i dag 

Er du i tvivl om, hvilken ladestander du skal investere i? Kontakt os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et tilbud.
KONTAKT OS
envelopephone-handset